Toti stim cat de important este pentru copii dezvoltarea creativitatii si cat de mult ii influenteaza tehnologia din ziua de azi pe cei mici; Acestia incep sa fie mai captivati de telefoane smart, de tablete… lucru ce duce la inhibarea imaginatiei… Insa 3DPen este acel lucru de care avem nevoie!

Pozitionadu-se intre sfera tehnologiei si cea a creatiei, Creion pentru desenat obiecte 3D  iti permite sa-i dai frau liber imaginatiei tale si a copilului tau!

Acesta utilizeaza tehnologia imprimantelor 3D folosind consumabile din PVC si o temperatura ridicata pentru a permite modelarea acestora, totul fiind monitorizat de pe un ecran OLED dispus pe suprafata gadgetului. Dar atat cu detaliile tehnice – sa fim creativi: Distractia e acum asigurata pentru toti, de la copii pana la parinti! Gaditi-va doar cate posibilitati ne ofera aceasta jucarie:

Creion pentru desenat obiecte 3D iti permite sa desenezi modele 3D, schite libere sau folosindu-te de obiectele din jurul tau.

Creionu magic – poate fi deopotriva sustinatorul curentului DIY (Do it yourself) – cu acesta iti poti face accesorii si bijuterii astfel lasand oamenii talentati sa-si puna talentul in evidenta, dar poate avea si o intrebuintare profesionala – designeri, arhitecti sau stilisti isi pot crea concepte de lucrari in numai cateva minute!

Poate cel mai compact model de pe piata, Creion pentru desenat obiecte 3D  este usor de manevrat si iti permite sa-i dai viata imaginatiei tale. Te las sa te convingi singur. Pentru ca dorim sa sustinem creativitatea si dezvoltarea copiilor din ziua de azi iti punem la dispozitie un cod de reducere de 50 de lei pana pe 31 iulie: EBD3DPEN, nu uita ca beneficiezi si de o baterie externa cadou!