Cu siguranță ai auzit de tehnologia Bluetooth și cu siguranță ai încercat să iți conectezi telefonul la un alt device cu Bluetooth din dorința de a întelege cum funcționează acest modul. Astăzi însă vrem să îți povestim despre ce înseamnă experiența Bluetooth și cât de utilă a devenit această funcție în activitățile noastre zilnice.

Conectarea se face în patru pași simpli


Pasul 1: Se activează funcția Bluetooth din setările device-ului
Pasul 2: Se activează funcția de căutare dispozitive Bluetooth
Pasul 3: Alegeți dispozitivul la care doriți să vă conectați
Pasul 4: Se afisează statusul conectat în dreptul dispozitivului

În primul rând funcția Bluetooth este foarte utilă atunci când ești la volan. Îți creează confortul de a vorbi la telefon nestingherit, dar contribuie semnificativ la ceea ce înseamnă siguranța ta atunci când conduci. Nu ai nevoie decât de un modul Bluetooth legat la sistemul audio al mașinii tale la care să îți conectezi telefonul. Astfel, vei putea vorbi la telefon fără a trebui să mai ții telefonul în mână sau fără a mai folosi handsfree-ul telefonului. Chiar dacă mașina ta nu posedă un sistem audio cu Bluetooth integrat, poți beneficia de această funcție achizitionându-ți un modulator fm cu Bluetooth ce se conectează la bricheta mașinii. Investiția nu te costă mai mult de 80 Ron.

O altă utilizare a funcției Bluetooth, este conectarea smartphone-ul la o boxă Bluetooth sau la o pereche de căști Bluetooth. Fie că ești cu prietenii pe munte, la plajă, la picnic, cu bicicleta sau acasă cu familia, o boxă Bluetooth îți va anima momentele petrecute alături de cei dragi. Nu trebuie decât să îți pregătești lista cu melodiile preferate.

Castile Bluetooth te pot însoți fără nici o problemă, atat în excursiile și călătoriile tale cât și pe drumul spre job. Fie că ești în metrou, autocar, mașină, tren sau avion, sau te plimbi prin parc, conectându-ți smartphone-ul la căștile tale prin funcția Bluetooth, poți transforma orice parte a timpului tău liber într-o experiență mai mult decât placută.

Poate te întrebi dacă această funcție îți va descărca bateria smartphone-ului prea repede. Nu ai de ce să îți faci griji. Consumul de energie al acestei funcții nu depășește consumul funcției wireless și sub nici o formă nu va consuma atât de mult precum ecranul telefonului.

În concluzie, funcția Bluetooth ne poate oferi experiențe interesante și plăcute în fiecare zi, trebuie doar să o folosim!
Spor la butonat!