Să presupunem că dorești să îți schimbi vechiul telefon, și îți dorești ceva de nouă generație, un smartphone inteligent, versatil și foarte accesibil. Îți recomandăm smartphone-ul E-Boda Sunny V400.

Când vorbim de smartphone-ul Sunny V400, nu vorbim doar de tehnologie, vorbim și de noile tendințe în ceea ce privește designul. Te va încanta din prima clipa datorită designul minimalist și a calității materialelor atent selecționate din care este construit. Cu o carcasă învelită într-un strat subțire cauciucat (Rubber Finish) ce împiedica alunecarea telefonului din mana și având insertiile și butoane metalice cromate, smartphone-ul Sunny V400 îți va atrage privirea oriunde l-ai vedea.

Bucură-te ecranul cu o diagonală de 4 inch dotat cu tehnologie IPS care îți va reda imagini impecabil de clare, în culori vii și aprinse.

Fiind dotat cu procesorul Mediatek MT 6572 Dual Core de 1,2 GHz ,din noua generație Mediatek, recunoscut ca una din cele mai stabile platforme de smartphone în modul DUAL SIM, smartphone-ul Sunny V400 se descurcă excelent în multitasking.

Pe lângă faptul că poți folosi două cartele sim cu numere diferite și retele diferite, smartphone-ul Sunny V400 îți oferă posibilitatatea de a folosi un sim numai pentru date sau internet, iar celalalt să îl folosești pentru convorbirile telefonice.

Cu ajutorul modului de GPS integrat, smartphone-ul Sunny V400 îți oferă navigație direct pe telefon fără a mai fi nevoit să ai și un al doilea dispozitiv GPS atunci când călătoresti. Tot ceea ce trebuie să faci este să te conectezi la internet prin modulul 3G deja existent și în câteva secunde smartphone-ul Sunny V400 te va îndruma către destinația dorită.

Avand preinstalat sistemul de operare Android 4.4.2, cunoscut ca varianta de Android cea mai uitilizată în prezent și pentru care aplicațiile sunt optimizate perfect, smartphone-ul Sunny V400 este construit în special pentru a comunica cât mai simplu și eficient. În era mesajelor, ai nevoie de o mulțime de lucruri pentru a experimenta așa cum se cuvine această metodă modernă de socializare iar smartphone-ul Sunny V400 este pregătit să ți-o ofere.

În concluzie, poți socializa liniștit cu ajutorul smartphone-ului Sunny V400 ce îți oferă tot ce ai nevoie pentru a fi in top când vorbim de tehnologie accesibilă.

Smartphone-ul Sunny V400 face parte din noua gamă de smartphone-uri E-Boda ce a fost lansat în Februarie 2015. Îl poți achiziționa direct din magazinul nostru online shop.e-boda.ro, din rețelele magazinelor de specialitate sau hypermarket-urile din zona ta.

Spor la butonat!