În ultima perioadă din ce în ce mai multe magazine on-line promovează o nouă secțiune de produse și anume, categoria deproduse “Resigilate”. La o primă impresie gândul iți fuge la ideea de produs secon-hand, reparat și apoi pus din nou la vânzare , evident , la un preț diminuat. Din fericire, categoria “Resigilate” nu înseamnă consignație.

Ce inseamnă produsele E-Boda resigilate ?

În primul rând aceste produse NU SUNT PRODUSE REPARATE. Din categoria “Produs Resigilat” fac parte:

  • Produse ce au fost expuse în showroom-ul nostru
  • Produse selectate pentru testare de către specialiștii E-Boda
  • Produse folosite pentru crearea materialelor de promovare , filmulețe de prezentare, unboxing, fotografiere , samd.
  • Produse cu ambalajul ușor deteriorat din motive de transport
  • Produse date retur de către clienți ce au fost nemultumiti din diverse cauze, dar care sunt în perfectă stare de funcționare și cu aspect estetic impecabil.
  • Produse noi ce au mici defecte estetice dar care nu iți afectează utilizarea lor.

În categoria de produse resigilate E-Boda nu vei găsi produse ce au fost luate retur funționale însă cu urme de uzura. Aceste produse devin piese de schimb pentru departamentul service. De asemenea toate produsele resigilate E-Boda sunt complete cu toate accesoriile sigilate, inclusiv certificatul de garanție.

Mai trebuie să știi că toate produsele resigilate E-Boda AU FOST TESTATE DE CĂTRE SPECIALIȘTII NOSTRI ÎNAINTE DE A FI PUSE LA VÂNZARE. Asta înseamnă că riscul achiziționării unui un produs nefuncțional din categoria “ Resigilate” este zero.

În concluzie, DA! MERITĂ să achiziționezi produse resigilate E-Boda, mai mult chiar, vei economisi bani ce ii poți folosi în vacanța ta. Spor la cumpărături.