Poate la prima vedere tableta REVO R93G nu îți spune mare lucru. O tabletă comună de 7,85 inch, cum sunt zeci de modele cu această diagonală, cu un modul banal de 3G și un sistem Android cunoscut de toată lumea. Ei bine nu e chiar așa. Tableta REVO R93G este mai mult decât o tabletă comună. Este un prieten de nădejde ce te va însoți în ceea ce poate deveni pentru tine , cea mai originală experiență de utilizator de tabletă. Este ca o vacanță de vară plină de experiențe de neuitat. Hai să -ți povestesc puțin despre ceea ce înseamnă o tabletă 3G completă.

În primul rând tableta Revo R93G este Dual Sim, ceea ce nu este un lucru deloc comun. Să poți folosi două cartele sim pe o tabletă face curios orice utilizator de gadget, astfel poți folosi tableta în loc de telefon.

La capitolul viteză, tableta Revo R93G stă bine datorită procesorului Mediatek Dual Core 1,2 GHz, memoriei de 1 GB Ram și a procesorului grafic Mali 400-500 MHz. Traducând aceste dotări tehnologice în utilitate, putem vorbi fără nici un fel de emoție despre ceea ce înseamnă plăcerea de a experimenta cele mai noi jocuri. Tableta Revo R93G face fața cu succes oricărei provocări atunci când ne gândim la jocuri complexe, ceea ce înseamnă ca experiența de utilizator este peste asteptări.

La capitolul utilitate se adaugă și rezoluția display-ului, 1024×768 px, perfectă atunci când vrei să vizionezi un film sau să faci munca de la birou chiar și atunci când ești în vacanță. Și dacă tot vorbim de vacanță, tableta Revo R93G îți oferă și altenativă stabilă de GPS. Conectat la 3G, te va conduce la locația dorită fără probleme.

Ca orice vacanță de vară frumoasă, ea trebuie împărtășită cu prietenii, iar lucrul acesta este potrivit pentru ceea ce stie să facă tableta Revo R93G. Indiferent de orice aplicație folosești atunci când comunici cu prietenii tăi, va funcționa perfect iar prietenii tăi vor fi mult mai aproape de tine. Oricine merită o vacanțâ de vară de neuitat și cu siguranță oricine merită o experientă frumoasă cu tableta REVO R93G, așa că hai la butonat!