Eleganța, performanța și puterea sunt caracteristicile care definesc smartphone-ul Storm V500s. Cu o avalanșă de tehnologii îmbunătățite, gadget-ul se remarcă printr-un rafinament aparte ce conturează un design compact.

Aspectul smartphone-ului se evidențiază prin liniile simple și culoarea clasică bleumarin. Carcasa unibody de doar 6,6 mm grosime încorporează un ecran de 5” cu tehnologie de iluminare IPS ceea ce îi oferă o vizibilitate crescută la lumina naturală, un contrast mai puternic și unghiuri largi de vizualizare. Ecranul cu o rezoluție de 1280×720 pixeli ajută la vizualizarea clară a fotografiilor și clipurilor video.

Pentru cadre de neuitat, telefonul se remarcă prin camera principală cu o rezoluție de 14MP cu care veți surprinde momentele memorabile din vacanțe sau de fiecare zi. Nici camera frontala nu este un element de neglijat, întrucât amatorii de selfie-uri beneficiază de 5MP dedicați distracției.

În ceea ce îi privește pe cei care iubesc jocurile video, Storm V500s este capabil să se ridice la nivelul așteptărilor datorită procesorului puternic integrat în opt nuclee cu o frecvență de 1,4 GHz și o memorie RAM de 1GB. Chiar și cele mai pretențioase jocuri în 3D se încarcă și rulează rapid, eliminând efectul de lag. Și pentru ca experiența de utilizare să fie completă, dispozitivul se transformă într-un accesoriu multimedia prin intermediul emisiunilor și posturilor TV care pot fi accesate prin aplicațiile Seenow și Antena Play preinstalate.

Atenția la detalii și materialele de o calitate superioară se regăsesc în totalitate în design-ul smartphone-ului care impresionează prin aspect și transformă simpla utilizare într-o experiență multi-tasking.