Cu putina nostalgie o parte dintre noi ne amintim de serile petrecute in discoteci, pentru ca asa se numeau locurile in care ascultam muzica tare si ne coloram aerul cu luminile stroboscopului sau laserului multicolor. Ne amintim ce inseamna sa simti basul, sa simti acea vibratie a distractiei si a petrecerii….. da, asta da nostalgie.

Bine, nostalgie pentru unii, pentru altii se numeste tehnologie. Si reteta arata asa: iei una bucata boxa cu putere si fidelitate, pui intr-o carcasa care sa poata fi carata ca un troler, adaugi un microfon pentru vedete si amesteci totul cu un modul de bluetooth, telecomanda si ceva butoane cu setari. Lasi la dospit vreo 5 ore , exact cam cat tine bateria si apoi dai drumul la party. J))

Mai pe intelesul tuturor, dragilor, Karaoke 1000 este exact acea jucarie pentru apartament ce face din vecii tai niste dusmani. De ce? Pai in primul rand, Karaoke 1000 are putere, deci fara indoiala poti da o petrecere de sa te tina minte toata scara. Apoi , iti face visul realitate urcandu-te pe scena din sufrageria ta si facandu-te sa te simti ca Bon Jovi la Bucuresti, adica cool. Asta pentru ca sistemul karaoke chiar functioneaza iar microfonul are capacitatea de a iti tine corzile vocale la parametrii tolerabili, chiar daca in mod normal, nu te-ar lasa nimeni sa canti. Urmeaza modulul bluetooth ce iti conecteaza boxa la orice smartphone , de unde poti reda playlistul ales pentru distractie. Si daca nu te mai poti intelege cu vecinii, asta e, iti iei boxa si pleci, acolo unde lumea intelege muzica si o accepta chiar daca volumul este exagerat cateodata, si asta datorita sistemului de transport troler dar si datorita bateriei care iti tine petrecerea la volum maxim cel putin 5 ore. Un lucru ce nu pot vedea vecinii, este sistemul de jocuri de lumini, ceva ce apasa nostalgia unora dar justfica tehnologia altora. Sincer, Karaoke 1000 este utila in prea multe locuri , atat de multe incat merita sa o ai si tu, chiar daca unii vecini ai tai nu te vor mai saluta, exista posibilitatea sa iti gasesti unii noi J.

 

Pentru ca sustinem distractia iti oferim un Cupon de Reducere in valoare de 100 Lei : KARAOKE1000

Poti cumpara boxa direct de aici.