Ca tot vorbim din ce in ce mai des despre vacanta, despre calatorii, concediu, prieteni, distractie, samd, ne-am gandit sa iti povestim despre o serie de gadgeturi ce iti vor fi de folos in ceea ce ti-ai planuit sa faci vara asta. Astazi iti vom arata castile Bluetooth The Beat.

Din start iti putem spune ca sunt doua serii cu design diferit The Beat 1000 si The Beat 2000, disponibile in doua culori , rosu si negru. Echipate cu modul Bluetooth, castile The Beat pot fi conectate la orice alt device Bluetooth, astfel muzica ta iti va fi oricand accesibila. Datorita cupelor din burete fin ce iti vor acoperi confortabil urechile, castile The Beat vor deveni rapid accesoriul tau preferat ce te va insoti oriunde. Ca mergi la scoala, la birou cu metroul, la plimbare in parc, pe role sau pe jos, in tren , avion , autocar, si lista poate continue, castile The Beat isi fac treaba fara ezitare.

Un lucru inedit pentru o pereche de casti, este faptul ca sunt echipate cu un set de butoane atent finisate, ce te vor ajuta, printr-o simpla atingere, sa iti schimbi piesele preferate, sa reglezi volumul sau sa raspunzi la telefon. Castile The Beat pot fi conectate la smartphone-ul tau si astfel le poti transforma in handsfree ceea ce te ajuta sa porti o convorbire telefonica mai mult decat confortabila.

Si inca ceva ce nu gasesti oriunde, este sistemul de pliere al castilor. Mai exact, castile The Beat incap pana si in buzunarul de la hanorac. Iar la toate astea poti adauga autonomia generoasa a bateriei ce iti va rula playlistul pana la 12 ore fara intrerupere.

Deja ai destule motive pentru care merita sa incerci castile The Beat asa ca nu uita, da muzica mai tare!