Ochelarii AVATAR permit imersiunea într-o realitate virtuală cu propriul smartphone, deschizând noi lumi utilizatorilor de toate vârstele. Dispozitivul funcționează cu ajutorul unui smartphone cu giroscop accelerometru, ce rulează sistemul de operare Android sau iOS. Astfel, utilizatorii se vor plimba prin cele mai mari muzee ale lumi, vor vizita orașe și ținuturi îndepărtate, vor conduce cei mai rapizi bolizi, vor simți adrenalina în cele mai aventuroase montagne-rousse și vor explora spațiul.

Creati sub design modern Ochelarii AVATAR sunt ușor de fixat, fiind faricati dintr-un plastic rezistent, neted, beneficiaza o greutate redusă pentru sporirea confortului la utilizare. Ochelarii AVATAR pot fi setați în doar trei pași simplii: porniti o aplicația de realitate virtuală 3D pe smartphone-ul dumneavoastra, introduceti smartphone-ul în compartimentul dedicat și ajustati cureaua pentru a fixa ochelarii. Lentilele se vor ajusta automat, iar utilizatorii se pot bucura de nemărginita lume a realității virtuale. Ochelarii AVATAR pot fi utilizați pentru jocuri și aplicații 3D, filme și imagini interactive și amplifică experința de divertisment, oferind o doză de adrenalină.

AVATAR este un dispozitiv adresat tuturor tipurilor de consumatori și deschide poarta către noi experiențe. Prin intermediul aplicațiilor de tip realitate virtuala, utilizatorii vor descoperi lumi care până în acest moment au fost inaccesibile. De la explorarea spațiului, până la scufundări și explorarea lumii subacvatice, a junglelor amazoniene sau a dealurilor din Toscana. Utilizatorii vor ieși din realitatea palpabilă și vor intra într-o lume cu nenumărate posibilități, în care trăiesc o nouă aventură în fiecare zi.

Prin intermediul jocurilor 3D, utilizatorii se tranformă din simpli spectatori, în jucători ce iau parte la acțiune. Cei mici vor simți adrenalina curselor de Formula 1, vor experimenta un zbor la mare altitudine, vor coborî din vârful muntelui cu mountagne-rousse-ul, fără a părăsi încăperea. Mai mult, experiența cinematografică se schimbă complet cu ajutorul ochelarilor AVATAR. Utilizatorii vor trăi intensitatea fiecărei clipe si se vor simți implicați în mod direct.

Mai mult, prin conectarea unui joystick la smartphone prin Bluetooth, ochelarii AVATAR se transformă într-o consolă de jocuri portabilă. Tocmai de aceea v-am pregatit oferta speciala la pachetul ochelari AVATAR plus consola Bluetooth Moga Hero Power

avatar

Indiferent că alegeti să intrati în poveștile personajelor preferate din filme, să explorati noi universuri sau să vizitati orașele preferate, ochelarii AVATAR sunt dispozitivul ce va aduce noi experiențe imersive.