Poate titlul acestui articol va duce cu mintea la o poveste de dragoste. Si poate asa ar si trebui sa fie, o poveste de dragoste dintre corpul tau si inima ta. Inima ta care are nevoie de miscare, are nevoie de sanatate, are nevoie de monitorizare. Ei bine, bratara Smart Fitness 200HR asta face pentru tine, mai exact , aduna toate lucrurile necesare unei monitorizari corecte 24 din 24 si le pune la mana ta, astfel incat iti sunt accesibile cu doar un click. Despre ce vorbim? Pai hai sa iti explicam:

In primul rand SF 200 HR este o bratara dedicata oamenilor activi ce obisnuiesc sa faca sport si doresc sa isi masoare efortul fizic depus zilnic. Iti masoara pasii facuti zilnic, calori arse, distanta parcursa si chiar orele de somn. Cumva, stii ce si cum ai facut in fiecare zi cu corpul tau, si asta te ajuta sa ai grija de tine.

Unde vezi toate aceste informatii? Pe smatphone-ul tau si asta cu ajutorul aplicatie Very Fit 2.0 ce o poti gasi gratuit atat pe google play cat si pe app store. Cu ajutorul portului de bluetooth al telefonului tau, poti conecta bratara si astfel prin intermediul aplicatiei toate informatiile necesare iti vor fi afisate pe ecranul telefonului tau oricand ai nevoie.

O functie foarte importanta este masurarea ritmului cardiac. Chiar merita sa stii cat de repede bate inima ta indiferent ca bate de la efort sau de la dragoste! Da, nu iti masoara dragostea, dar iti spune daca esti apt pentru ea.

Notificarile telefonului le primesti si pe bratara, astfel incat atunci cand alergi ve sti ca esti sunat sau primesti mesaj chiar si pe Facebook.

Si pentru ca suntem in era designului ai fi surprins sa descoperi cat de bine se asorteaza cu tinutele tale incepand cu cele sport si incheind cu cele office. Nu stim insa daca se asorteaza cu fracul si tinutele ceremoniilor insa suntem convinsi ca nu se supara nimeni daca incercati, macar veti sti cati pasi de dans ati facut in acea seara.

In concluzie Smart Fitness 200 HR merita sa fie incercata si cu siguranta va deveni si indragita, mai ales atunci cand inima ta are nevoie de tine! Pentru a te imprieteni mai repede cu acest minunat gadget iti oferim un cod de reducere : SMART200HR valabil pana pe 8.05