In ultimii ani , atentia cumparatorilor s-a indreptat adeseori catre gamele mai ieftine deoarece nu toti sunt dispusi sau au bugetul necesar pentru achizitionarea unui smartphone de top costisitor, de aceea va prezentam astazi un nou membru al gamei E-Boda, smartphone E-Boda Eclipse G500HD .

Progresul tehnologiei si viteza cu care s-a dezvoltat latura hardware au influentat dezvoltarea si imbunatatirea gadgeturilor clasificate ca fiind B-Brand, devenind din ce in ce mai performante si mai atragatoare.

Smartphone-ul E-Boda Eclipse G500HD este un telefon mobil dual sim accesibil oricarui buzunar, ce indeplineste toate criteriile unui bun raport calitate-pret .

Inainte de orice, sa vorbim despre specificatii. G500HD este motorizat de un procesor Mediatek Quad Core 1.25 Ghz ce poate face faţă cu brio tuturor aplicaţiilor şi jocurilor din Google Play, fiind ajutat de memoria RAM DDR 3 de 1 GB.

Spatiul de stocare este de 16 GB si exista posibilitatea de a creste spatiul printr-un card microSD.

E-boda G500HD are o autonomie de pana la 2-3 zile intr-un regim de utilizare normal (mail, facebook, gps, browsing, jocuri) datorita acumulatorului de 3.000 mAh . Bineinteles ca smartphone-ul are moduri de economisire inteligenta a energiei, care odata activate maresc semnificativ autonomia terminalului dar reduc performantele acestuia.

Acest Smartphone are o camera foto principala de 8 MP cu o rezolutie de 2448 x 3264 pixeli, iar front camera este de 5 MP 1920 x 2560 pixeli, ambele dispunand de stabilizare optica.

Un alt important atu este display-ul LCD IPS HD de 5 inch cu o rezolutie de 1280 x 720 pixeli ce ofera o mai mare claritate a culorilor, un unghi mai mare de vizualizare, o luminozitate mai buna si un consum mai mic de energie. Atat luminozitatea cat si contrastul se afla la cote excelente iar telefonul poate fi utilizat fara probleme in bataia directa a razelor solare.

G500HD arata exact ca in imaginile de pe internet dar este un telefon pe care trebuie sa-l vezi de aproape pentru a-i aprecia, cu adevarat, filosofia de design.

Tehnologia dual sim va ajuta sa folositi doua retele diferite pe acelasi telefon . Imbini utilul cu placutul . Poti avea abonamentul de la munca si contactele de pe el insa si internetul de pe cartela personala.

In concluzie E-Boda Eclipse G500HD este terminalul ideal pentru cei care isi doresc un smartphone dual sim elegant si potent la un pret avantajos care este capabil sa livreze o autonomie excelenta.

Daca nu te-ai convins inca de G500HD, noi te asiguram ca este pentru tine si iti oferim un voucher cadou in valoare de 80lei: BG500HD  grabeste-te, codul e valabil doua saptamani.

 

Poti cumpara telefonul direct de aici.