Nu exageram cu nimic atunci cand spunem ca aceste doua smartphone-uri sunt adevarati companioni, indiferent de situatie. Astazi, va vom prezenta ceea ce poate deveni o prietenie tehnologica serioasa.

Trebuie sa mentionam ca diferenta intre cele doua modele de smartphone o face doar designul. Altfel, cele doua smartphone-uri sunt gemene din punct de vedere al specificatilor tehnice.

Asa cum E-Boda v-a obisnuit deja, procesoarele folosite pe aceste modele sunt Mediateck, aceeasi platforma testata in milioane de exemplare vandute pe intreg mapamondul. Smartphone-urile Storm X450 vin echipate, cu procesor MTK Dual Core de 1,2 GHz, mai mult decat suficient pentru ceea ce are nevoie orice utilizator clasic de smartphone. Si spunem “suficient” pentru ca in sprijinul procesorului, vine memoria Ram de 1 GB, ceea ce inseamna ca viteza de raspuns a oricarei aplicatii ce ruleaza pe smartphone-urile Storm X450 sau Storm X450II, este una apreciabila. Acest lucru facand experienta de utilizare mult mai placuta si mai interesanta.

Tot la capitolul experienta de utilizare contribuie si ecranul cu o diagonala de 4,5 Inch, foarte generoasa pentru cei pasionati de jocuri sau de aplicatii ce necesita un ecran mare.

Pentru utilizatorii ce au nevoie de socializare neintrerupta, smartphone-urile Storm X450 ofera cateva lucruri indispensabile cum ar fi:

  • Camera de 5 MP
  • Modulul Dual SIM
  • Memoria interna de 8 GB
  • Modul Bluetooth

Nu exista aplicatii ce nu vor functiona pe cele doua modele de smartphone, mai mult toate aplicatiile ruleaza impecabil.

Si toate aceste specificatii sunt sustinute de bateria foarte bine optimizata, pentru ca “Prietenul la nevoie se cunoaste”.

Pretul de achizitie pentru cei doi frati, Storm X450 si Storm X450II, este unul dintre cele mai mici din piata din Romania, avand in vedere specificatiile tehnice. Iti recomandam sa testezi cele doua smartphone-uri si vei descoperi cu placere ca smartphone-urile Storm X450 sau Storm X450II sunt prieteni de nadejde.

Spor la butonat!