Cand spui ca ai o tableta dual sim , multi utilizatori de tableta te privesc sceptic intrebandu-te daca nu este posibil sa confunzi un telefon dual sim cu o tableta 3G. Ei bine, nu este o confuzie. Tableta Izzycomm Z700II nu este o confuzie. Este ambitia E-Boda de a crea o tableta ce se vrea mai mult decat atat. Astazi va vom vorbi despre cum este posibil sa ai un device ce se poate transforma intr-o clipa , din tableta intr-un smartphone generos si invers.

In primul rand vorbim despre o platforma Mediatek cu un procesor DUAL CORE, stabila , perfect optimizata atat pentru tablete cat si pentru smartphone-uri. De aici si usurinta tabletei Izzycomm Z700 II de a se transforma instant din tableta in smartphone. Un alt atuu al tabletei Izzycomm Z700 II ce ii ofera flexibilitate, este sistemul de operare dimensionat foarte bine pe un storage intern de 8 GB, ceea ce inseamna ca spatiul de rulare al sistemului de operare dar si al paletei largi de aplicatii folosite de catre utilizator (Facebook, Wathapp, YouTube, Viber, Skype, Jocuri, s.a.m.d,), este mai mult decat generos, mai exact, nu vei avea lag atunci cand iti folosesti device-ul.

Si pentru ca am ajuns la capitolul experienta de utilizare putem vorbi despre ceea ce inseamna placerea de a folosi un device perfect adaptat pentru comunicare si socializare in toate conditiile.

Diagonala ecranului de 7 inch face din tableta Izzycomm Z700II o tableta versatila pregatita pentru orice moment in care doresti sa o folosesti, dar devine si un smartphone extraordinar atunci cand experimentezi ideea de a folosi un telefon cu un ecran asa de mare si generos. Izzycomm Z700II este smarphone-ul cu cel mai mare ecran pe care il poti gasi.

De ce Izzycomm Z700II este un smartphone interesant? Raspunsul sta in primul rand in modulul DUAL SIM pe care Izzycomm Z700II il foloseste cu succes. Poti folosi doua cartele fara nici o problema. Spre exemplu poti utiliza o cartela de date pentru tot ce inseamna internet si socializare, iar in slotul 2 poti folosi cartela ta de voce (numarul de telefon) , astfel incat sa iti poti suna prietenii.

phone_z700_ii

Versatilitatea tabletei Izzycomm Z700II nu sta doar in functia de smartphone. Ea este completata de cele doua module GPS si Bluetooth. Gandeste-te la vacanta si la plimbari. Oriunde ai dori sa mergi, GPS-ul tabletei Izzycomm Z700II te va indruma cu incredere si nu vei avea problema atunci cand vei folosi suport pentru parbriz, asta pentru ca tableta Izzycomm Z700II are o carcasa slim. Modul Bluetooth face din tableta Izzycomm Z700II un adevarat prieten ce merita sa il iei cu tine la petrecere, la picnik , la plaja si in absolut orice excursie. Poti conecta orice alt device cu modul Bluetooth, fie ca vorbim de boxe , casti sau sisteme audio Bluetooth.

Avand in vedere ca tableta Izzycomm Z700II stie sa faca bine atat de multe lucruri, cu siguranta te intrebi cat te tine bateria. Capacitatea bateriei este de 2500mAh, asta inseamna ca minim 5 ore, tableta Izzycomm Z700II va functiona la capacitate maxima. Mai exact, tableta Izzycomm Z700II este apta sa iti ofere maxima experienta de utilizare , cu toate aplicatiile pornite si cu toate modulele active, cu ecranul in luminozitate maxima si muzica la volum ridicat. Ce iti putem noi spune despre toate aceste lucruri, este faptul ca niciodata nu le vei folosi pe toate simultan, iar din studii reiese ca numarul de module folosit simultan de un utilizator comun, este de maxim 3, aici incluzand si ecranul la luminozitate maxima. In concluzie, tableta Izzycomm Z700II ajunge acasa cu baterie fara nici o emotie.

Iti recomandam sa testezi tableta Izzycomm Z700II, si din privinta raportului calitate-pret, fiind cel mai bun de pe piata in acest moment. Pretul este mai mult decat accesibil, iar ceea ce stie sa faca , transforma tableta Izzycomm Z700II intr-o ambitie de succes in a construi o tableta ce se vrea mai mult decat atat!

Spor la butonat!