Vara si-a anuntat prezenta si cu siguranta gandurile voastre au fugit catre vacanta, soare, excursii, prieteni, in concluzie, cu totii ne gandim la distractie si relaxare. Dar cum bine stim, nu exista
relaxare fara comunicare, tocmai de aceea am ales sa va povestim despre un prieten ce iti va fi aproape in astfel de momente.

Cu un procesor Quad Core de 1 GHz, perfect sincronizat cu 1 GB memorie RAM, tableta Revo R95 stie ce inseamna sa rulezi un joc complex ce are nevoie de resurse mari. Cu alte cuvinte, tableta R95 iti fa fi de folos daca esti gamer inrait sau daca ai chef de un joc atunci cand te plictisesti.

Orice experienta video este mai interesanta atunci cand imaginile sunt redate cu fidelitate si nu se vad sacadat. Tableta R95 a anticipat nevoia de fidelitate si a primit un procesor grafic OCTA CORE optimizat atat pentru ecranul de 7,85 INCH cat si pentru o rezolutie de 1024×768 PX. Poti sa te gandesti acum la ce jocuri interesante iti poti lua cu tine in vacanta sau ce filme doresti sa vizionezi seara cu gasca.

Si pentru ca stim ca orice experienta video fara sunet , nu are nici o valoare, tableta R95 este echipata cu 2 difuzoare dar si cu modulul Bluetooth 4.0 , ce te va ajuta sa faci parte din joc sau de ce nu , sa te simti ca la cinema atunci cand iti vezi filmul, atunci cand conectezi tableta la boxa bluetooth sau la castile bluetooth.

Era sa uitam sa iti povestim despre prieteni, socializare, poze, muzica, internet… E simplu. Tableta R95 stie tot ce trebuie atunci cand vine vorba de internet, trebuie doar sa o conectezi la o retea wireless si sa te loghezi pe Facebook. Asta daca iti doresti sa sharuiesti pozele cu prietenii ce au ramas acasa. Sau daca vrei sa fii DJ la petrecere atunci ai la indemana muzica preferata, numai sa nu fi uitat sa iti fi pus muzica pe cei 8 GB de memorie interna ai tabletei R95 sau poate ai la indemana cardul microsd de pana la 32 GB, atat cat suporta tableta Revo R95. Asta inseamna vreo 25 de filme, 4520 de melodii MP3 si 6641 de fotografii , inseamna mai mult decat ai nevoie.

Nu vrem sa ne crezi pe cuvant, asa ca mai bine o testezi chiar tu, in orice magazin partener.Nu uita insa ca Revo R95 este tableta ce insista sa fie in mijlocul distractiei. Spor la butonat!